|
|
[13:45:21, Sunday 19. August 2007]
kulfon idiota , bo elfow jest wiecej po prostu , zobacz ile z wcg w szwecji odpadlo elfow- takze najwiecej - wniosek??/ elfy zawsze odpadaja - takie tendencyjne wnioski sa nie na miejscu.....
ps2 Zalone sie ze 90% osob nie wie co to multitasking , ale powiem ze pod tym wzgledem graczom elfowym ,dorownuje ewentualnie humani ( kontrola 14 expow 189 toweorw i 3 odzidzlow czolgow jednak troche wymaga xD) ale ze mnie szmata tratatata
|
|
|
[13:46:52, Sunday 19. August 2007]
TheRemik podziwiam, ze chcialo Ci sie to wszystko napisac, zeby reszta statycznych grajacych zrozumiala sprawe. Agree pozdro & poćwicz
|
|
|
[13:57:59, Sunday 19. August 2007]
#remik na wcg stawiam :D iNaCtiVe~~
|
|
|
[13:58:25, Sunday 19. August 2007]
|
|
|
[14:01:11, Sunday 19. August 2007]
teraz ty sie zastanow skoro NE jest najwiecej to w turach najwiecej jest NE VS NE czyli taki ne-zwyciezca tura musi mocno wyskillowac bo 60% jego rozgrywek to mirrory iNaCtiVe~~
|
|
|
[14:03:37, Sunday 19. August 2007]
wczoraj na wcg awansowalo 7 elfow i 1 orc :) zapowiada sie elfie wcg ;p za rok to bedzie 100% elfow i mirrorow ;/ www.biohazard-team.pl
|
|
|
[14:05:56, Sunday 19. August 2007]
|
|
|
[14:06:31, Sunday 19. August 2007]
#grymek lepiej nie kocz swoich propozycji xDDDDDDDD czytajac twoj post usmialem sie niemilosiernie hahahah.Najlepszy motyw z usunieciem autocastu u sorcek hahahahha.To moze wylaczymy tez autocast tej jebanej kuli u desow co? Przyspieszyc ghoule? no czlowieku zastanow sie.NIedosc ze otacza sie nimi wszystko z dziecinna latwoscia to chcesz zeby jeszcze je przeyspieszyc :D
-nie ma wardy, albo reszta ras tez ma miec jakies wardy dodane ( czemu wszystkie rasy nie maja warda tylko hum ? UD ma w cieniu ale ork i elf to co ? ) Jakie kurwa wardy? chodzi ci o te bezuzyteczne zwierzatka ktorych zasieg widzenia jest tak maly ze szkoda slow.Moze damy humowi pyl ujawieniena tak jak ma ud? i scroll speeda orka?
tarcza footow od t2 ( paladyn w dobrych rekach tez jest dobry ...) hahah bez komentarza xD podobnie jak to:knight-mniejszy armor
-strzelec - upgrade do wiecej hp na t3/t2 no soryy nie dosc ze rifle jest bezuzyteczny to jesczze chcesz mu hp zmniejszyc? chlopie z twoimi zmianami to ta gra dopiero bylaby imba
od razu widac ze grasz udem.Swoja rase bys polepszyl a inne tylko oslabil
ktos napisal zeby mana desom nie spadala xDDD chlopie oszalales? czy garsz w ta gre tydzien? Jakby mana im nie spadala to wystarczyloby 5-6 desow zeby na luzie rozwalic 2 podgrupy gyro(zakladajac ze ud nie ma pandy co jest ostatnio rzadkoscia)
#remik twierdzisz ze duzo elfow odpadlo.To powiedz prosze kto wygral cale elimki i jaki mu byl w finale xDDD ?
Osobiscie zyczylbym sobie kilku naprawde niewielkich zmian.Np spowolnienie driady jest dostepne po ulepszeniu(podobnie jak dispel) To troche zalowe jak wyjda 2 driady i tracisz 2 unity za free(takie 2 siepy to spora strata) Mozna tez delikatnie zwiekszysc koszt driady o jakies 30 golda i 10 wooda.Powinni tez troche oslabic metamorfoze dh.Zmniejszysc splash albo hp troche |
|
|
[14:12:45, Sunday 19. August 2007]
|
|
|
[14:16:10, Sunday 19. August 2007]
kazdy gra rasa jaka mu sie chyba podoba to proste -.- ja gram elfem od poczatku niech se ktos zobaczy jaki ze mnie gosu ledwo 50% , jade wszystkich elfem jak chce .... to wszystko zalezy od skill'a ,a nie od rasy , niektore dzieci nie moga tego zrozumiec ... albo wypowiadaja sie jakies newby ktore od miesiaca graja w to i dostaja od wszystkich :D |
|
|
[14:26:35, Sunday 19. August 2007]
|
|
|
[14:32:22, Sunday 19. August 2007]
tapczan zmien nick na taboret :< |
|
|
[14:32:46, Sunday 19. August 2007]
Gorgon: BoT + 2 Rapier's + Skadi + Satanic + Currisais = GG
|
|
|
[14:42:46, Sunday 19. August 2007]
remik ale pieknie opisales ze NE wszystkie jednostki wykorzystuje a inne rasy tylko standard ... gadasz ze ud tylko dk - to ciekawe czym maja leczyc jednostki jak nie dk ( jedyna rasa ktora NIE ma leczenia na t1 ) daj ud leczenie np. krwia z ziguratow to moze beda innego robic herosa
a co do jednostek , nawet najlepsi NE gracze graja tylko 1 jednsotka ( dryadami na ud) i wygrywaja z innymi graczami na tym samym poziomie...
A tak na marginesie - zobaczcie 12 najlepszych replayow na gorze - na 12 gier - 9 gier z elfami = n/c
// zedytowany przez WIWERNA dnia 2007-08-19 14:45:20 |
|
|
[14:46:09, Sunday 19. August 2007]
@Mari
nie. fajnie masz
|
|
|
[14:56:02, Sunday 19. August 2007]
#paz driada jest mocna i ja rozumiem ze ud whinuje ze orc whinuje ale huma nie pojmuje bo wez takigo sb jest drozszy ale to juz totalne przegiecie
porownajmy teraz sb : sw : driada
SB
600 hp armor 3 i to sredni
ranged a pada wolno jak melee...
'mana burn, kradziez czaru, niewrazliwosc na magie
dzieki sprzezeniu jedynymi jednostkami naziemnymi ktore cisna po lamaczach sa abo i taury
bez ulepszen dobre spelle cena 215 ale w koncu zajebiscie mocny unit
DRY
szybka budowa niski koszt autoslow niewrazliwosc na magie dispell az na jedneog unita ;o unarmored 1 albo 0 przez co jest zniszczalnym unitem ( siege, piercing>unarmored) 435 hp
SW(bez komentarzaxD)
drogi, dlugo sie buduje cos kolo 600 hp chyba, jako jedyny anticaster w grze wrazliwy na magie wtf?
dispell po upgrade, wszkeszenie dopiero od t3 przy czym dry i sb maja prawie wszystko od razu, malo many maja,jeszcze jakby byly do budowy w bestiarni w war millu nie mozna ulepszac sw (WHY!?) a sb desy i dry mozna)
chyba dlatego orc<ne,hum lamacza jest zdecydowanie mocniejszy od draidy a dlaczego na niego nie whinuje? bo bez tego jak by hum gral na elfa?
jak elf robi dry (vs hum na przyklad) to ten i tak napierdala castery mimo ze ja mam anticastery mana driadom sie konczy a przy aurze am'a on ma non-stop full a jak na hum ktos zagra castery to tylko noz w plecy
// zedytowany przez bInIeK dnia 2007-08-19 15:00:19 iNaCtiVe~~
|
|
|
[14:57:28, Sunday 19. August 2007]
ehh szkoda mi niektorych z was a dragon to idiota <zal> |
|
|
[15:04:00, Sunday 19. August 2007]
skate or die
|
|
|
[15:04:57, Sunday 19. August 2007]
|
|
|
[15:08:58, Sunday 19. August 2007]
/#white head agree :) moze na wcg bro?? iNaCtiVe~~
|
|
|
[15:13:28, Sunday 19. August 2007]
#govern - rozumiem, ze zalezy ci na graniu w w3 ale moim zdaniem twoje zalosne posty nic nie zmienia w "balansie", ktorego bys chcial. Kill All Thieves
|
|
|
[15:16:34, Sunday 19. August 2007]
#broken haha bardzo mi zalezy zwlaszcza ze 3 miechy temu wywalilem w3 z dysku, a jedyne na czym mi zalezy to zeby tacy idioci jak ty nie mogli grac juz ta imba rasa jaka jest ne
// zedytowany przez govern dnia 2007-08-19 15:17:00 |
|
|
[15:16:52, Sunday 19. August 2007]
(>'-.-)> ^(o.o)^ <(-.-'<)
|
|
|
[15:17:56, Sunday 19. August 2007]
jak na tegorocznym WCG top3 to beda 3 elfy to na 99% blizz cos z tym zrobi |
|
|
[15:18:21, Sunday 19. August 2007]
#govern gram orkiem :| cos jeszcze ? a to, ze w profilu mam acc, na ktorym mam 7 gier elfem to nic nie oznacza ; ) ale w w3 gram od poczatku wiec zdazylem zagrac wszystkim i teraz jest najlepszy balans jaki kiedykolwiek byl.
a skoro juz nie grasz w w3 to sie nie udzielaj, a "idiota" to mozesz do znajomych mowic.
// zedytowany przez Broken.Hearth dnia 2007-08-19 15:20:32 Kill All Thieves
|