|
|
[12:43:32, Saturday 18. August 2007]
|
|
|
[12:44:20, Saturday 18. August 2007]
fajnie masz
|
|
|
[12:46:29, Saturday 18. August 2007]
|
|
|
[12:53:49, Saturday 18. August 2007]
|
|
|
[12:59:02, Saturday 18. August 2007]
ja pierdole jebane nieudaczniki, niedorajdy nie wiem jak mozna narzekac na rasa ktora w kazdej teoretycznej dyspucie wypada o wiele qrwa gorzej ... [przynajmniej w moich oczach - a mam umysl bardzo analityczny i potrafie rozwazyc duzo spraw xD. A jezeli elfy wygrywaja mimo wszystko , czyli mzoe cos w tym jeest.
Martwi mnie tylko ze narzekaja humy/orki ktorzy mysla ze tylk odlatego ze przyciskaja troche elfa w bazie (bo jak niby walczyc w oatwartym polu majac arche 245 hp xD) to mysla ze sa jacys wybitnie lepsi i micruja haha. Przeciez elf bez miskow praktycznei nic nie znaczy..... nie ma zadnego melee , a wy chcecie im jeszcze qrwa je oslabiac?? Najelpiej tak zeby wszystko padalo od serii katy lub jakies fali xD. Swoja droga rzadko bardzo rzadko wygrywam na huma co ma tam treoche sb + clapa i blizza. Nawet majac wiecej popa i zwoje leczenia .
ale ze mnie szmata tratatata
|
|
|
[13:00:38, Saturday 18. August 2007]
Gralem NE i Ud i byc moze NE jest imba ale blizzard na patchach kasy nie zarabia ^^ a Ci wszyscy ktorzy mysla, ze nie trzeba skilla bo sama rasa mozna wygrac to niech pograja NE i zobacza jakie to wszystko kolorowe ;-) Zapewne... a nie przepraszam na pewno, uslyszymy o nowych polskich pro graczach ELFACH !! ; - DDD ktorzy zownuja Remindow i Sojow ktorzy nadrabiaja rasa a skilla to moja w sumie malego :A
Ogolnie kiedys mnie nerwy braly kiedy czytalem "IMBA IMBA IMBA" teraz z kazdego posta mozna miec dobra beke, a kazdemu pseudo graczowi, ktory nie gra elfem napisac "cry baby cry" ^^
nie ma pewnosci na tym swiecie jest tylko szansa UD ACC "ROSEMARY"
|
|
|
[13:01:30, Saturday 18. August 2007]
|
|
|
[13:02:47, Saturday 18. August 2007]
Remik ale nie wysilaj sie bo te wszystkie przydupasy wiedza najlepiej. AKA ODKUPICIEL 13-10 w solo -_- hhahaha |
|
|
[13:03:59, Saturday 18. August 2007]
nox co do oslabiania humow od 1,15 , bodajze w tym patchu lysy zmienil rase z ELfa na huma?? Efekt ?? przecietny elf , najlepszy human w polsce... wnioski??
Guga ?? z elfa na huma , Ent?? z elfa na uda? nawet tech z elfa na uda... sadzicie , ze to z powodu ze elfem im sie za latwo gralo?? xD A nieudolne proby przerzucenia sie other ras na ne jakos nie wychodza. Z tego co pamietam dav probowal i wrocil do imba ud ( a w solo ja ud on ne przepierdalal xD) to samo nekr probuje co jakis czas elfa i efekt jest taki ze wciaz imbuje udem xD
// zedytowany przez TheRemiK dnia 2007-08-18 13:04:21
// zedytowany przez TheRemiK dnia 2007-08-18 13:04:37 ale ze mnie szmata tratatata
|
|
|
[13:08:18, Saturday 18. August 2007]
NA TYM PATCHU JUZ WSZYSTKO BYLO IMBA , WPIERW ORK POTEM HUM POTEM UD A TERAZ ELF ;D ZARAZ KOLKO SIE ZNOW ZAWROCIC I ORK BEDZIE IMBA ;D zalosne ;> |
|
|
[13:08:51, Saturday 18. August 2007]
ZAPRASZAM JAKIEGOS ELFA NA MICROWARS W SC |
|
|
[13:12:00, Saturday 18. August 2007]
fajnie masz
|
|
|
[13:13:31, Saturday 18. August 2007]
Ogolnie to zobaczycie patcha 1.22 jak swinia niebo i skonczcie juz plakac (nie elfy) AAAA nawet jesli wyjdzie to blizzard zrobi w nim takie zmiany jak to mialo miejsce w patchu 1.21 :AAA Koncowe podsumowanie bylo takie: nie moge ogladac repow z 1.20 :A Taki patch ze po prostu stalem jak wmurowany :A to bylo wrecz niewiarygodne ... nie moglem uwierzyc :p Serio ! nie ma pewnosci na tym swiecie jest tylko szansa UD ACC "ROSEMARY"
|
|
|
[13:19:21, Saturday 18. August 2007]
microwars jest zupelnie inne , niedosyc ze masz dosc ograniczona mape (jakies dziwne kolko) wybiera sie skille ktore normalnie sie nie wybiera jest mocno sredni usage itemow . Jak ktos duzo gra w Microwars to zna juz taktyki na pamiec (wiem jak to jest gdy gralismy for fun w 8 osob teoretycznie dobrych kolo 40 lvl to bylo w miare wyrownane , po czym wpadl jakis sredniak co bral dziwne skille i znal match upy na pamiec i nas tyral po czym oglaszal, ze ma lepsze micro). Poza tym micro w real grze wyglada zupelnie inaczej , elf zeby miec na poczatku w miare rowne szanse musi sie potykac w odp pozycji ( a taka nie jest napewno mapa do MW) UD np lubi jebanc 2 nowy z 2 coile w low hp unity enemy i sie tp (zyskujac tym samym przewage w lvlach co doporowadzi do profitow w przyszlosci xD). Wiec jak dla mnie mw mozna porownac do zrecznosciowki na zasadzie pinballa ale ze mnie szmata tratatata
|
|
|
[13:20:15, Saturday 18. August 2007]
Dubel osmieszasz sie. Nikt nigdy nie gral w sc i nie ma pojecia o microwaniu. Zapros kogos w wc3 na micro wars. Z sc sie cmoknij wiesz. Zapros paladyna do micro wars w wc3
// zedytowany przez CzR dnia 2007-08-18 13:20:41 |
|
|
[13:26:10, Saturday 18. August 2007]
Dubel ja zapraszam na micro wars w setlersach :A nie ma pewnosci na tym swiecie jest tylko szansa UD ACC "ROSEMARY"
|
|
|
[13:26:31, Saturday 18. August 2007]
ja gralem w sc i mialem poniekad sensowne osiagniecia xD. Poza tym sc faworyzuje multitasking i macro , a srednio micro -_-.
PS gadamy o skillu a tu jakeis wyzwania NA Micro wars. Przyznam sie teraz xD zrobilem 40 lvl nie uzywajac praktycznie micro , i to w sumie malo istotne jest. Nie robilem tez jakis mass exp i zlota - a raczej tepilem i bluzgalem(dziecinne? no coz) z davem ludzi co tak robili. Ale jako tak gralem. W 20% strategia w 40% opanowanei strategii . W 20% timing , moze z 10% micro i 10% szczescia i to nie tylko takiego ze wypadnie ciekawy item czy cos , ja mam czesto wrazenie ze rozegralbym jeszcze raz dana potyczke i bym ja spokojnie wygral (jedna bitwe nei cala gre) tylko w pewnym momencie np powiedzialem cos do brata poszedlem pozniej na creep i dostalem Cj , bo po prostu sie glupio zagapilem co wedlug mnie nie do konca od kocnentracji zalezy tylko od jakiegos dzwinego szczescia ( takie egzystencjalne sprawy) xD
PS oczywiscie to ze nie mialem micro , nie oznacza ze kierowalem nieudolnie unitami , ogolnie mialem wszystko ladnei ogarniete , tylko np nie bardzo sie przejmowalem jak widzialem jak mi misiu pada xD ( nie uzwyam kosturow) ale ze mnie szmata tratatata
|
|
|
[13:33:20, Saturday 18. August 2007]
|
|
|
[13:41:28, Saturday 18. August 2007]
#Paz najbardziej po Twoich statach widac jaki NE jest imba :AAAA nie ma pewnosci na tym swiecie jest tylko szansa UD ACC "ROSEMARY"
|
|
|
[13:43:40, Saturday 18. August 2007]
|
|
|
[13:46:05, Saturday 18. August 2007]
mznaby zorganizowac mecz elfy vs reszta swiata xd z tym ze elfy by graly rasa ich przeciwnika a ci elfami |
|
|
[13:49:26, Saturday 18. August 2007]
Powiem tylko tyle .... koles jestes zalosny :) przerzuc sie lepiej na tetrisa ;* |
|
|
[13:53:45, Saturday 18. August 2007]
|
|
|
[13:56:32, Saturday 18. August 2007]
neVermind
|
|
|
[13:59:53, Saturday 18. August 2007]
Dubel z kazdym postem robisz z siebie coraz wiekszego debila, przypominasz sfrustowanego 15 latka. pozdro & poćwicz
|