warcraft 3 TFT + ROC, warcraft III,

Replaysowa strzałka Polskie Centrum Replayów - top
Replay Tygodnia / Best Replay
Nie ma żadnych replayów spełniających te wymogi.
Forum -> Kategoria: Inne -> Podkategoria: Offtopic
Temat:

Koscielne finanse

[1-25] [26-50] [51-75] [76-100] [101-125] [126-150] [151-154] -» Nawigacja po temacie.
Lex
poziom solo na BN: 0
poziom: 7

GG: 4503484
[15:41:33, Tuesday 25. August 2009]
#Mav3rick to ciekawe jaki ty miales wplyw na odzyskanie wolnosci i uwolnienie sie z komunizmu :) Ciesze sie ze robisz wiecej niz Ci wszyscy ksieza. A jak nie robisz to skoncz pierdolic i najezdzac.
; )
Finicky
poziom: 4

[15:41:38, Tuesday 25. August 2009]
Stworek
poziom: 5

[16:35:46, Tuesday 25. August 2009]
Koshaolin
poziom: 11

GG: 8883257
[16:44:16, Tuesday 25. August 2009]
Sram na twoje procenty!
NoobKiller
poziom: 3

[16:49:06, Tuesday 25. August 2009]
Stworek
poziom: 5

[16:52:19, Tuesday 25. August 2009]
NoobKiller

[17:05:48, Tuesday 25. August 2009]
Nawet ktos, kto zarabia najnizsza srednia krajowa musi zaplaci od tego podatek, a watpie zeby bylo go stac za to na utrzymanie nowego auta , gosposi , domu i cholera wie czego jeszcze. No i ok porownuje moje mozliwosci zarobku i mimo duzej wiary w swoje mozliwosci i umiejetnosci ciezko mi sobie wyobrazic zebym mogl kiedys sie dorobic chociaz takiego skromnego Maybacha.

// zedytowany przez NoobKiller dnia 2009-08-25 18:07:36
pyton
poziom: 12

[17:12:45, Tuesday 25. August 2009]
Pawelek :*
poziom: 10

GG: 9213094
Upomnienia: 4% ?
[17:45:55, Tuesday 25. August 2009]
Piekny temat....
musze wydrukowac to co napisal ten chlop i pokazac temu cwelowi na religii bo lubi bardzo narzekac ze bardzo mu zle w polsce i pierdolic ze ksieza maja zle zycie :]

// zedytowany przez Pawelek :* dnia 2009-08-25 18:47:09
Mav3rick

[17:51:16, Tuesday 25. August 2009]
@fatal
jehowa piszemy prez H to po pierwsze , po drugie problem istnieje
i robi sie o tym coraz glosniej , jakos arabowie i francuzi moga chodzic do jednej szkoly a u nas idac twoim tokiem rozumowania trzeba ich wysylac do odzielnych zeby jedni drugim nie przeszkadzali
@finicky otoz przeszkadza mi bo zyjemy w panstwie swieckim a nie koscielnym i nie mam ochoty idac do urzedu na to patrzec a porownywanie znakow religii do kwiatkow hmm.....
@stworek mi chodzi jedynie o to ze te symbole nie powinny wisiec w urzedach panstwowych/istytucjach publicznych dlatego ze to nie kosciol , miejsce krzyza jest w kosciele albo w czyims prywatnym domu a nie w szalecie miejskim , szkole czy urzedzie gminy , religia nie jest bezsensowna wypacza umysly mlodych ludzi i wbija w nie "madrosci" kleru to po prostu narzedzie propagandy szkole juz akurat skonczylem jakis czas temu takze wiekszosc co tutaj pisze to z wlasnych doswiadczen
nie przeszkadzaloby mi jakby mial samochod na ktory uczciwie zarobil a nie z pieniedzy z pgorzebow i wyczytywania nazwisk zmarlych ludzi

NoobKIller trafnie uzupelnil to czego nie zdolalem do konca wyrazic w moim poscie

Podsumowujac :
Moim zdaniem w dzisiejszym swiecie religii w ogole nie potrzeba , jednak w momentach trudnych dla czlowieka , gdy ma sie klopoty ktore wydaja sie niemozliwe do przezwyciezenia czlowiek istota z natury slaba zwraca sie do niewidzialnej wszechmocnej sily zwanej powszechnie Bogiem ktora ma mu pomoc . Jesli chodzi o kosciol katolicki jest to relikt minionej epoki jego czas powoli dobiega konca bo raz ze ludzie widza hipokryzje i oblude duchownych a dwa ze kosciol tak jak jeden z poprzednikow napisal nie potrafi odnalezc sie w nowej epoce . Wydaje mi ze swiat bez religii bylby swiatem lepszym popatrzcie co sie dzieje na swiecie codziennie zamachy ludzie gina wysadzaja sie w powietrze w imieniu jakiegostam boga , w nowoczesnym swiecie nie potrzeba starych archaicznych zasad KK starczy zwykla etyka i zdrowy rozsadek , rozumiem ludzi ktorzy chodza do kosciola bo podoba im sie ta cala uroczystosc(msza?) ktora sie tam odbywa czuja klimat/obcowanie z bogiem , natomiast strasznie brzydzi mnie fanatyczm niektorych ludzi ktorzy uwazaja duchownych za swietych o ktorych zlego slowa nie wolno powiedziec , ja sam osobiscie nie mam potrzeby modlitwy i nie sadze aby bog jesli w ogole jakis istnieje troszczyl sie o jakiestam paciorki odmawiane codziennie rano i wieczorem , jedyne co sie liczy to jakim byles czlowiekiem jakie wartosci pielegnowales w swoim zyciu troche odbilem od tematu ale musialem to napisac , wiecej sie chyba nie bede udzielal w tym temacie bo rzeczywiscie nikogo sie do swych racji nie przekona ; )

// zedytowany przez Mav3rick dnia 2009-08-25 19:12:42

// zedytowany przez Mav3rick dnia 2009-08-25 19:13:30

// zedytowany przez Mav3rick dnia 2009-08-25 19:15:54
eL_KewLo
max poziom na BN: 3

GG: 3746608
[17:52:38, Tuesday 25. August 2009]
You're about two seconds from wearing that smile around your ass...
Lex

GG: 4503484
[17:56:42, Tuesday 25. August 2009]
Ktos cos napisze a ludzie w to wierza :DDDDDD
; )
kaef

GG: 3942700
[18:04:26, Tuesday 25. August 2009]
Niech ksiadz ma spokojnie ten samochod - przeciez nie bedzie zasuwal po wsiach na hulajnodze. Niech ma normalna pensje i z niej sobie zbiera, ale nie z pieniedzy, ktore zdobyl w inny sposob: np. przez te niopodatkowane darowizny. I wszyscy byliby szczesliwi. ;]

Nigdy nie zwracalem szczegolnej uwagi na krzyz w instytucjach publicznych. Dziwie sie, ze tak Cie to dotyka. Poza tym nie widzialem nigdy, zeby niechodzenie na religie bylo powodem pietnowania. To wszystko sprawia Ci po prostu duzy problem i zmierzasz do skrajnosci. ;]

// zedytowany przez kaef dnia 2009-08-25 19:11:51

[18:09:51, Tuesday 25. August 2009]
Jedynym szczerym czlowiekiem wg mnie pod tym wzgledem i uczciwym byl JP II reszta to banda zlodziei i nierobow...wytlumacz mi Sw.Edwardzie skoro jestes tak bardzo za ksiezami to co taki ksiadz robi w jakis sposob on sie prze[pracowuje?Miejmy np porownanie takiego zwyklego pracowni9ka gdzies w biurze gdzie musi troche pomyslec nad papierami itp czy zwykly robotnik ktoey zapierdala po 10 godzin dziennie przy robotach drogowym lub tez piuelegniarki od ktorych w pewnym stopniu zalezy zycie drugiego czlowieka do pracy takiego ksiedza ktory cale zycie lezy do gory jajami i trzepie z tego brudna kase to jest uczciwe?
Ile ma z tego pielegniarka...przyznam szczerze ze moja mama jest pielegniarka w szpitalu i nie ma z tego kokosow a praca ciezka...
Robotnik na drodze moze bedzie mial wiecej ale napewno odchoruje ta ptrace na stare lata...kregoslup itp
pracownik w biurze jak bedzie tlumokiem i nie bedzie kapowal o co biega w papierach czy cos jest nikim zostanie wyrzucony z pracy
praca umyslowa tez ciezka...
praca ksiedza glownie polega na gloszeniu bajeczek religijnych ktore w 80% nie sa prawda zgodna z pismem swietym nie biore pod uwage chodzenia po kloledzie bo z tego ma kilka tysiecy w kilka dni jesli jeden obejdzie cala wies lub cale osiedle w miescie...prywatne chrzty sluby pogrzeby...Zyc nie umierac a niektorzy jeszcze narzekaja np ten co mnie uczyl religii :P
Zresztom wszytsko to zostalo wymieniowe w linku w pierwszym poscie wiec po co sie powtarzac;p
Aha moj kolega zostal bierzmowany w jeden dzien zaplacil 200 zl i dostal papier ze jest w pelni bierzmowany...:]
Jak tak dalej bedzie i nikt sie za to nie wezme to ksiaza beda srac na zlotych kiblach...poprostu syf :]
A ile bylo takich spraw ze jakis ksiadz zgwalcil lub mial romans z jakas laska?a zaden z nikt sie nie przyzna ze w weekend rucha ile popadnie a tak glosno swego czasu bylo o celibacie...smieszne to jest dla mnie

// zedytowany przez Pawelek :* dnia 2009-08-25 19:19:26

// zedytowany przez Pawelek :* dnia 2009-08-25 19:23:18

// zedytowany przez Pawelek :* dnia 2009-08-25 19:28:58
frag

[18:33:30, Tuesday 25. August 2009]
Mav3rick to sluglus szatana, nie sluchajcie go :)

Gada takie farmazony ze az mi go szkoda... a pewnie w noc wigilijna siedzi z cala rodzina i opierdala caly stol zarcia az mu sie uszy trzesa a potem pogina na pasterke zeby ze znajomymi sie wodki napic... ide o zaklad ze jak jest jakies swieto koscielne to sie cieszy jak dziecko ze nie musi isc do pracy/szkoly i moze w spokoju odpoczac...z bogiem czy bez to nie wazne i tak pewnie zaciesza jak pojebany bo ma wolne.
Z prezentow tez sie pewnie qwa cieszyl nie raz jak dostal cos fajnego na gwiazdke..ai morde napewno mial ucieszona jak mogl kogos obryzgac woda w smingusa...
One more napisze, nie sluchajcie maverkia bo pierdoli :D

PS: ortodoksyjny katol here :D

// zedytowany przez frag dnia 2009-08-25 19:35:30
musiałem to napisac....:>
Mav3rick

[18:43:40, Tuesday 25. August 2009]
frag zamknij morde prowokatorze jestes albo glupi albo niedorozwiniety nie masz zadnych agrumentow tylko piszesz farmazony a kto sie nie cieszy ze nie idzie do pracy pff niewazne jaka okazja kazdy lubi mikolaja prezenty itd to nie znaczy ze kocha jezusa kosciol i ojca rydzyka wez wypierdalaj z twoja logika gosciu na urodziny prezenty dostajesz to sie nie cieszysz ? kurwa co za idiota
NoobKiller

[18:45:09, Tuesday 25. August 2009]
Z tym slugusem to ty na serio taki glupi jestes czy tylko dla zgrywy tak piszesz xd? A tak poza tym to nie pisz co on robi i co lubi, bo tego nie mozesz wiedziec i za przeproszeniem w tym momencie, kiedy nie wiesz co on robi i z czego sie cieszy, a piszesz o tym , to najzywczajniej pier***isz glupoty (:.
frag

[18:51:01, Tuesday 25. August 2009]
Mav ty sie nie powinienes zacieszac ze nie idziesz do pracy bo katolicy maja swoje swieto...Powinienes isc w ten dzien i dalej kopac rowy :D

Rodzica tez pogrzebu nie wyprawisz sluglusie szatana ?:D
Jestes tak tepy w swojej prostocie ze az przerazasz...No ale pisz dalej bo fajnie sie po tobie jedzie. I to nie jest prowokacja ja ci poprostu mowie jakim jestes hipokryta :>

// zedytowany przez frag dnia 2009-08-25 19:54:16
musiałem to napisac....:>
NoobKiller

[18:56:04, Tuesday 25. August 2009]
Heheh widze ze wiesz wszystko o zwyczajach i zajeciach innych .
To moze ja tez tak sprobuje .

Co tak sie rzucasz jak nagi w pokrzywach , bronisz profesji tatusia :> ?
Mav3rick

[19:17:27, Tuesday 25. August 2009]
coz twoje prowokacje sa raczej mierne ale czego sie spodziewac po elektoracie pisu i sluchaczu radiostacji z torunia a jechac to mozesz po swoich starych prostaku
El_SterydoS
poziom solo na BN: 4
max poziom na BN: 25
poziom: 6

GG: 2689921
[19:25:33, Tuesday 25. August 2009]
Zawiera śladowe ilości orzechów arachidowych
Finicky
poziom: 4

[20:08:19, Tuesday 25. August 2009]

[20:44:56, Tuesday 25. August 2009]
"Gada takie farmazony ze az mi go szkoda... a pewnie w noc wigilijna siedzi z cala rodzina i opierdala caly stol zarcia az mu sie uszy trzesa a potem pogina na pasterke zeby ze znajomymi sie wodki napic... ide o zaklad ze jak jest jakies swieto koscielne to sie cieszy jak dziecko ze nie musi isc do pracy/szkoly i moze w spokoju odpoczac...z bogiem czy bez to nie wazne i tak pewnie zaciesza jak pojebany bo ma wolne.
Z prezentow tez sie pewnie qwa cieszyl nie raz jak dostal cos fajnego na gwiazdke..ai morde napewno mial ucieszona jak mogl kogos obryzgac woda w smingusa..."

OWNED HAHAHAHAH XDDDD
*Nicholas*
poziom: 99

[20:52:21, Tuesday 25. August 2009]
@Edward

rozbawiles mnie:) co "tak naprawde" dzieje sie niby podczas mszy?

Ja rozrozniam 2 typy ludzi.

Jeden typ dojrzal umyslowo do ateizmu (badz jego form).

Drugi typ jest bezmyslny i obejmuje zarowno gnostykow jak i pseudoateistow.

---- Poprawiono: 2009-08-25 20:53:52 ----

jak ktos powiedzial

Kosciol jest najlepszym biznesmen na swiecie. Od 2 tysiecy lat sprzedaje towar, ktorego nikt nie widzial z dostawa po smierci" ;)
fajnie masz
Prezesozord
poziom: 12

[21:43:02, Tuesday 25. August 2009]
Ja nie banuje, ja zabijam xd
[1-25] [26-50] [51-75] [76-100] [101-125] [126-150] [151-154] -» Nawigacja po temacie.

Dodawanie posta
Nie jesteś zalogowany. Zarejestruj się, a później zaloguj aby dodać wiadomość!

Więcej?

Chcesz znaleźć informacje na konkretny temat? Przejrzyj hasła, których najczęściej dotyczą dodane ostatnio nowości! WC3L, TURNIEJ, WCG, NETWARS, LCW, WORLD CYBER GAMES, TERROR, DOTA, GRUBBY, MYM, PALADYN, WYWIAD, REPPACK, WARCRAFT, BLIZZARD, MOON, PORADNIK, POL-TEAM, BIOT, POLSKA, ESL, KONKURS, LIGA, WORLD ELITE, FUZJA, NGL-ONE, ENC, NGL, TOD, TDEL, SPQR, SLH, MOUZ, PGS, TOUR, GFO, WILQ, BRONZE, KODE5, WILDA, PATCH, TEAM FIGHTING, LADDER, REPREZENTACJA, SILVER, HEADSHOT, EXTREME MASTERS, HEYAH, FLY100%, VOODOO, LYN, KUJA, BIOHAZARD-TEAM, BVG, WICKED, ESWC, ALMOST, TH000, ACIS, KWAKI, CYKLOP, SHOW, KLIMO, REPLAYPACK, INCUP, CLAN BASE, HOORAI, SASE, ELIMINACJE, FINAłY, FNATIC, POLTEAM, SHOWMATCH, WCG 2006, IEST, SRS, FINAł, CYBERSPORT, WE.EU, PLD, SKY, PRAE, REMIND, JAGR, CASIN, LAN, REPLAYS.PL, CHALLENGE, ANIMATOR, 2007, BATTLENET, CARMAC, HAPPY, NATIONS, STARCRAFT, PEDAL, KONKURSIWO, W3ARENA

Copyright © Wszelkie prawa zastrzeżone,
kopiowanie tylko za zgodą właściciela.
2003/2007 by: CyklOP, Muzami, Julas [ Mapa Strony ]
Replayów w bazie: 19538 Kont użytkowników: 11444

Pomysł, oskryptowanie, administracja: CyklOP [jak kupić zagraniczne akcje] [Jak wypełnić W-8BEN] [Jak tanio wymienić walutę] [deutschtests]
Design: Muzami, art w topie strony nadesłał Z4buZa
Skrypt obsługujacy replaye: Juliusz 'Julas' Gonera [ Replay Parser ]
Wykonano w czasie 0.011128902435303 sekund